Utrecht - Larissa van de hoef

WIE ZIJN WIJ

Een beweging van jonge mensen

…die elkaar helpt tot rust te komen, de drukte van het leven te verminderen en ruimte te maken om meer rust en Liefde te ontvangen. Jonge mensen die een plek creëren waar geen competitie, prestatie en sociale druk is, maar waar liefde, rust en bevestiging tot hen komt, en door hen heen werkt.

Waar samen wordt gegeten, waar naar elkaar wordt geluisterd en ervaringen van leven worden gedeeld. Waar ontspanningsoefeningen en geleide meditaties worden gedaan, vanuit een holistisch mensbeeld; gericht op de heelheid van de hele mens in relatie tot het goddelijke.

Een plek waarin jonge mensen participeren, elkaar helpen en uitdagen om ontspanning, rust en meditatie een vast onderdeel van hun leven te maken. Waar we ontdekken hoe een community van meditatie ons kan ondersteunen in een gezond leven.

brent-gorwin-rfqaMzumGQQ-unsplash

EIGENSCHAPPEN

Waardoor kom je bij ons op adem?

Ontspanning & meditatie

Goede ontspanningsoefeningen en prettige geleide meditaties in een mooi ingerichte meditatieruimte 

Gezonde maaltijd

Een heerlijk gezonde én plantaardige maaltijd met de juiste bouwstoffen om je lichaam aan te sterken

Community

Luister naar het verhaal van ander en deel jouw verhaal, vind kracht door kwetsbaarheid

WAAROM

Onze Missie

Behoefte en nood

Het percentage jonge mensen dat kampt met stress gerelateerde klachten was nog nooit zo hoog. Cijfers van onderzoeken naar burn-out, psychische en stress gerelateerde klachten lopen uiteen van 43% bij 18-34 jarigen tot zelfs 70% bij 18-24 jarigen. De behoefte aan rust en ontspanning onder jonge mensen is groot. Verder zorgen de prestatiecultuur, het leenstelsel met studieschuld en (het niet op een gezonde manier om kunnen gaan met de) sociale media voor nog meer druk op de schouders.

Kom Op Adem

Op Adem is een community van jonge mensen die samenkomt, om samen te koken en te eten, ervaringen van hun leven te delen en te luisteren naar elkaar. Een plek waar jonge mensen elkaar helpen door ontspanningsoefeningen en (geleide) meditatie om tot rust te komen, een plek waarin iedereen fysiek kan participeren. 

Community

Er is een bewuste, collectieve en gezonde tegenbeweging nodig om je te verzetten tegen de ongezonde mainstream drukte-prestatie-perfectie cultuur. Dit kan door een community waar medemenselijkheid centraal staat, oprechte en compassievolle relaties worden aangegaan, waar wordt geluisterd en ruimte is om te delen wat er in je leeft. Een plek om op adem te komen.

max-van-den-oetelaar-LYO0v219cC4-unsplash